Multifunctionele distilleerderij

Multifunctionele distilleerderij

Bedrijfsinformatie De voordelen van ons bedrijf ten opzichte van andere bedrijven: we hebben een gemoderniseerde standaardfabriek en we hebben meer dan 80 werknemers in dienst. ZHENGJIU is een hightech onderneming die ontwerp, ontwikkeling, verkoop en service na verkoop als geheel combineert. Ons bedrijf heeft meer dan 5 technici ...

Detailed description


Bedrijfsgegevens

Onze companyand #39; s voordelen ten opzichte van andere bedrijven:

Wij hebben een gemoderniseerde standaard fabriek en meer dan 80 medewerkers in dienst. ZHENGJIU is een high-tech-onderneming die combineert design, ontwikkeling, verkoop en after-sales service als geheel.

Ons bedrijf heeft meer dan 5 technici uit Randamp; D-afdeling, zodat kunnen wij een bijzondere regeling voor de klant en bier productie lineand #39; s design en ontwikkeling. Trouwens, ons bedrijf beschikt over een professionele technische team met meer dan 10 medewerkers en 20 werknemers in onze onderneming houden paspoorten, dus ze kunnen bezoeken van klanten en helpen klanten installeren en machine debug op elk gewenst moment en after-sales problemen tijdig.

Bovendien, ons bedrijf heeft een professioneel verkoopteam met meer dan 10 werknemers en 8 van hen specialiseren in buitenlandse handel (Engels en Japans). De verkopers van de buitenlandse handel kunnen gaan in het buitenland wonen van de tentoonstelling en communiceren met buitenlandse klanten met succes. Wij zijn gespecialiseerd in het brouwen van uitrusting en destillatie apparatuur die zijn ontworpen en geleidelijk in gebruik worden genomen.


ProductDescription

Model: DistillerConditie: nieuw
Aangepast: aangepastVoltage: 220V/380V/415V
Samenstelling: Alcohol Distiller apparatuur
Materiaal: SUS304/SUS316/rood koper
Alcoholpercentage: 96% kan worden
Uasge: Whisky/Brandy/Rum/wodka, enz.


ThestillformsthefoundationofeveryZHENGJIU DistillingSystem.
Wehavecolumnsforwhiskey, Cognac, rum, ginandvodkaavailable.
Alcoholpercentageafterdistillingis90±6%.
Onderdelen: stillpot, gooseneckcap,, distillationcolumn, dephlegmator, condensator, parrotoutlet.


Chooseusandgetmorebenefits
1.Deliverinnovativeproductsinthemarketatafasterpace;
2.Enhancethereliabilityofproductand #39; squality;
3.Decreasethetotalcostoftheproducteffectively;
4.Improveresearchpersonneland #39; sabilityofcreativedesign;
5. Gainmoreleadingtechnologiesaboutproductdevelopmentandincreasethecompetitiveadvantageofproducts


Onze service

Pre-verkoop service:

1. gratis aanbiedingen, ambachtelijke en technische begeleiding.

2. kunnen wij companyand #39; s kwalificatie certificering en de tekeningen.

3. wij ook kunnen leveren op maat gemaakte producten volgens customerand #39; s behoeften.

After-sales service:

1. Wij bieden op lange termijn after-sales service.

2. gezien tot de notering van onze apparatuur is FOB-prijs die kosten van deur tot deur service uitgesloten. Dus, indien nodig, kunnen wij onze technicus te debuggen van de machine met air ticket, visa, huisvesting en arbeid kosten door uw partij verstrekte benoemen. Of kunt u uw technicus naar ons bedrijf om te leren van de technieken.

3. Ondertussen kunt u Bel of mail om te raadplegen van relevante vragen aangezien we een speciale lijn van after-sales service hebben. Of u kunt online communiceren en de problemen oplossen.


Verpakking andamp; Scheepvaart

Bulk cargo: standaard houten kast die elke botsing kan voorkomen tijdens het vervoer over zee of lucht in geval van schade aan de equipmentand #39; s oppervlak.

Containervracht: de apparatuur is stevig gebonden worden en wonand #39; t gemakkelijk schommel aan de kant, of omhoog of omlaag.


Zhengjiu Machinery is een van de toonaangevende China multifunctionele distilleerderij fabrikanten en leveranciers, welkom om onze korting en goedkope multifunctionele distilleerderij of groothandel lage prijs multifunctionele distilleerderij gemaakt in Hangzhou China van onze fabriek te kopen.

Hot Tags: multifunctionele distilleerderij China, Hangzhou, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, goedkope, lage prijs, kopen korting, gemaakt in China
Verwante producten
Feedback