Huis > Nieuws > Inhoud

Q: Welke elementen bepalen de kosten van de brouwerij het meest?

Q: Welke elementen bepalen de kosten van de brouwerij het meest?

Er zijn 4 aspecten die de kosten van een brouwerij te bepalen: seriegrootte, jaarlijkse capaciteit, afwerkingen en automatisering.


Q: Welke maat bierbrouwerij gebouw heb ik nodig?

Voor een brewpub veel hangt af van wat uw jaarlijkse volume is en hoeveel verschillende soorten bier dat u wilt aanbieden. De minimale oppervlakte begint bij ongeveer 20m2. Er zijn ook enkele schatting gebied verzoeken in onze verschillende brouwerij systemen in de specificatie hierboven.
Voor microbrouwerijen de belangrijkste factor is jaarlijks volume. Voor kleine microbrouwerijen een vloeroppervlakte van 300m2 is vaak meer dan voldoende.
Voor meer informatie over uw project, kunnen wij u exacte afmetingen en eisen te geven.


V: Kan ik brouwen alle soorten bier op de Tiantai brouwinstallatie?

In tegenstelling tot de open-vat fermentatie systeem voornamelijk gebruikt in Oost-Europa en Duitsland kunnen alle biersoorten worden gebrouwen met ons systeem. Dit betekent dat een grote verscheidenheid aan bieren en lagers kunnen worden gemaakt. Gezien de aanstekelijke stijl van lambik, hebben we niet het brouwen en verpakken van deze bieren op gedeelde apparatuur aanraden.


Q: Hoe lang duurt het bier apparatuur mee?

Gezien het feit dat de meeste elementen in een brouwerij zijn gemaakt van roestvrij staal, de levensduur van een brouwerij is hoog. Gezien goed onderhoud en het zorgvuldig gebruik van chemische stoffen, kan een brouwerij intensief worden gebruikt voor ongeveer 20 tot 30 jaar. Voor sommige elementen zoals vulstoffen en etiketteersystemen met veel bewegende delen een kortere levensduur moet worden beschouwd en meer onderhoud nodig zal zijn, afhankelijk van het gebruik.


Vraag: Kunt u me helpen met mijn hele brouwerij project?

Onze missie is om onze klanten te helpen bij hun brouwen behoeften van start tot finish en het opbouwen van een langdurige relatie met hen. Wij kunnen u helpen met alle aspecten van uw brouwen behoefte of werken met een van onze partners aan uw wensen tegemoet te komen.

Neem contact met mij en krijg je professionele consultant!

Pls. gebruik maken van e-mail, whatsapp of facebook messenger, kan ik niet aanvaarden feedback in feedback van deze website, Thanks.

Een paar: No

Volgende: No