Alcohol/Ethanol destillatie apparatuur fabrikanten Pot nog distillatie

?Productbeschrijving

Vijf-kolom drie-Effect distillatie proces ons bedrijf ontwerpt en produceert laatste vijf-kolom drie-Effect destillatie apparatuur. Dit nieuwe proces wordt bevorderd op basis van traditionele vijf-kolom. De sleutel van dit proces is de verwarming methoden, de stoom verhit één kolom direct en de warmte overdracht naar andere 4 kolommen om drie-effect thermische koppeling en energiebesparende effecten te bereiken. In termen van efficiëntie van elektriciteit, kan het Bespaar 50% elektriciteit en te voorkomen dat het herstellen van de circulerende pompen en ook verlengen de levensduur van de nieuwe ketels.


FunctiesService

Pre-verkoop service:

1. gratis aanbiedingen, ambachtelijke en technische begeleiding.

2. kunnen wij companyand #39; s kwalificatie certificering en de tekeningen.

3. wij ook kunnen leveren op maat gemaakte producten volgens customerand #39; s behoeften.

After-sales service:

1. Wij bieden op lange termijn after-sales service.

2. gezien tot de notering van onze apparatuur is FOB-prijs die kosten van deur tot deur service uitgesloten. indien nodig, kunnen wij onze technicus te debuggen van de machine met air ticket, visa, huisvesting en arbeid kosten door uw partij verstrekte benoemen. Of kunt u uw technicus naar ons bedrijf om te leren van de technieken.

3. Ondertussen kunt u Bel of mail om te raadplegen van relevante vragen aangezien we een speciale lijn van after-sales service hebben. Of u kunt online communiceren en de problemen oplossen.

Verpakking andamp; Levering

Verpakking Details: Zeewaardige standaardpakket

Levering Details: 30-35 dagen na aanbetaling ontvangen